От известно време феновете на Ева Мендес и Райън Гослинг спекулират

...
От известно време феновете на Ева Мендес и Райън Гослинг спекулират
Коментари Харесай

Ева Мендес потвърди, че се е омъжила за Раян Гослинг

От известно време почитателите на Ева Мендес и Райън Гослинг спекулират за това дали двойката е женена. В петък Мендес видимо удостовери този слух, предава.

Eva Mendes Confirms That She and Ryan Gosling Are Really Married
— ELLE Magazine (US) (@ELLEmagazine)
Актрисата беше посетител в шоуто Channel Nine's Today, където описа за своята благотворителна активност в Австралия .

По време изявлението тя говореше за топлия банкет, който двамата с Райън са получили в страната и повърхностно назова Гослинг  " брачен партньор ".

" Всички са толкоз гостоприемни тук и брачният партньор ми Райън е тук и си прекарваме добре ", сподели тя.

Няколко дни по-рано актрисата показа фотография в Instagram на татуировката, която има от вътрешната страна на китката .

Надписът гласи " de Gosling ". Някои от почитателите на Мендес допуснаха, че това удостоверява, че двойката е женена, защото възприеха надписа като препратка към традицията да се прибавя фамилното име на брачна половинка към личното, употребявайки " de ".
               

Мендес също по този начин разяснява въпроса в изявление за " Australia’s Kyle and Jackie O Show ".

Там актрисата беше запитана следното:  " Носи се слух, че вие ​​може да сте се оженили скрито. Вярно ли е? ". А Мендес отговори: " Но кой споделя, че не сме? Обичам да държа всичко мистериозно. Аз съм доста мистериозна жена ". 

За татуировката тя показа: " Имам татуировка... Но я направих преди години. Публикувах фотография и получих доста занимателни въпроси ".

Ева Мендес и Райън Гослинг са дружно от 2011 година Те се сближиха на снимачната площадка на „ Мястото оттатък дърветата “. Двойката има две дъщери – Есмералда и Амада.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР